Accord

Romania


GRUPUL Actavis

Actavis plc (NYSE: ACT) este o companie farmaceutică globală de specialitate, focusată pe dezvoltarea, producţia şi distribuţia produselor farmaceutice generice şi a biosimilarelor.

Compania are sediul global în Dublin, Irlanda şi sediul administrativ în Parsippany, new Jersez, SUA.

Expertiza la nivel internaţional a poziţionat Actavis de-a lungul anilor ca un puternic concurent global pe piaţa farmaceuticelor, care desfăşoară operaţiuni în peste 60 de ţări şi deserveşte peste 5 miliarde de potenţiali clienţi.

Actavis plc.este o nouă entitate puternică, creată prin alăturarea a două companii de succes: Actavis Inc. (NYSE: ACT) şi Warner Chilcott (NASDAQ: WCRX).

În prezent, Actavis operează, la nivel internaţional, prin intermediul a trei mari divizii:

- Divizia Actavis Pharma dezvoltă şi comercializează peste 750 de produse generice, medicamente de tip branded generics, mărci după expirarea patentului pentru produsul original şi OTC-uri, în peste 60 de state ale lumii;

- Divizia Actavis Specialty Brands este specializată pe următoarele arii terapeutice: Sănătatea Femeii, afecţiuni urologice, gestroenterologie şi dermatologie. Actavis dezvoltă şi comercializează produse biosimilare specializate pe Sănătatea Femeii, Oncologie şi alte arii terapeutice;

- Divizia Operaţiuni Globale include peste 30 de unităţi de producţie şi distribuţie la nivel global, dar şi Anda Inc. , compania de distribuţie de medicamente în SUA. Actavis dezvoltă şi acordă licenţe pentru produse farmaceutice în peste 100 de pieţe externe SUA, prin Medis - divizia 3rd party.

Compania are 19.000 de angajaţi la nivel global şi numără 30 de unităţi de producţie la cele mai înalte standarde tehnologice şi de calitate, susţinute de certificatele primite din partea celor mai prestigioase autorităţi din domeniu: ANMDM, USFDA, MHRA, PMDA, TGA etc. De asemenea, cele 18 centre globale de cercetare şi dezvoltare poziţionează Actavis în topul companiilor care studiază şi identifică în permanenţă soluţii pentru satisfacerea nevoilor prezente şi viitoare ale clienţilor din întreaga lume.

Actavis este o companie preocupată de inovaţie, investiţiile permanente în tehnologie şi cercetare permit Companiei să dezvolte cele mai eficiente şi mai bune soluţii terapeutice pentru pacienţi.

Obiectivele strategice ale companiei în 2013 urmăresc extinderea activităţii la nivel global, consolidarea poziției pe piețele cheie și extinderea portofoliului de produse cu accent pe dezvoltarea produselor OTC şi a celor injectabile. Livrarea de produse şi servicii de primă clasă, dezvoltarea şi lansarea de produse inovatoare precum și adaptarea prezenţei comerciale la condiţiile locale ale pieţelor sunt, de asemenea, obiective vizate de companie pe termen mediu și scurt.

  • Înapoi
  • Printează
  • Trimite